About

Love what you do, do what you love! De start van The birds and the bees is een feit. In december 2013 besloot Nanda de Jager, de eigenaresse, haar passie te delen met jou. Ze laat zich inspireren door de modetrends van het seizoen en verwerkt dit op een creatieve manier in haar ontwerpen. Ze hebben iets unieks, zijn positief en hebben een subtiele edge. Altijd met een boodschap waar veel van ons zich in zullen herkennen. Wat the birds and the bees belangrijk vindt is dat het bij jou past. Een klein gebaar of een reminder voor elke dag. Jij zegt het met één van de postcards of de grafische, illustratieve en originele posters.

The birds and the bees ontwerpt dus speciaal voor jou. En om dit nog wat extra kracht te geven ontwierp Nanda een speciale lijn geboortekaartjes. De kaartjes kunnen voorzien worden van een persoonlijke touch, zodat jij bij de geboorte van je kindje een unieke boodschap de wereld in kan sturen.


Wil je onze collectie lenen voor publicatie? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op!

Al onze ontwerpen zijn vastgelegd bij ccproof. Op alle producten zit een copyright.

 

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Latest from Instagram

© Copyright The Birds & The Bees ‑ Algemene VoorwaardenPrivacy